Forudbestillinger

Du kan altid vælge at forudbestille en bog hos os. Så er du sikker på, at den ligger klar til dig på udgivelsesdagen.

Ofte vælger vi nogle bøger ud, som vi giver dig mulighed for at kunne forudbestille med rabat inden udgivelsesdatoen. Det vil ofte være et nyt bind i en serie, eller det kunne være en bog skrevet af en kendt person eller lign.

Det er altid en god idé at følge med her på siden, hvor du vil kunne se de titler vi har valgt at have i forudbestilling.

Du kan til enhver tid kontakte os og bede os om at reservere et eksemplar til dig. Brug blot nedenstående link.

TitelUdgivelsesdatoForfatterOm bogenPris
Natrium Chlorid4. november 2021Jussi Adler-OlsenDrabschef Marcus Jacobsen møder sin bedste efterforsker, Carl Mørck, i forbindelse med en sag, som stadig sidder dybt i drabschefen. Et hjerteskærende selvmord i 2020 åbner igen efterforskningen, og snart står Afdeling Q med et uhyggeligt fletværk af sager, der vokser mellem hænderne på dem. En helt særlig opgave som tvinger Rose, Assad, Gordon og Carl til at rykke tættere sammen.

Adskillige markante personers dødsfald udlægges som ulykker eller selvmord, men da Afdeling Q dykker ned i dem, peger et ufatteligt mønster på noget langt mere voldsomt, og alt tyder på, at endnu et udvalgt menneske snart skal dø.

I kamp med tiden og de besværlige corona-restriktioner tager Afdeling Q med sædvanligt sammenhold og humor en indædt kamp op for at forhindre dette menneskes grusomme død.

Og imens glider en helt anden sag fra fortiden mod Carl som en kvælerslange, der endelig har vejret sit bytte.
Kr. 225,- frem til og med den 3. november 2021.
(Vejl. udsalgspris kr. 300,-)

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os