Forudbestillinger

Vi vælger ofte nogle bøger ud, som vi giver dig mulighed for at kunne forudbestille. Det vil ofte være et nyt bind i en serie, eller det kunne være en bog skrevet af en kendt person eller lign.

Det er altid en god idé at følge med her på siden, hvor du vil kunne se de titler vi har valgt at have i forudbestilling.

Du kan til enhver tid kontakte os og bede os om at reservere et eksemplar til dig. Brug blot nedenstående link.

TitelUdgivelsesdatoForfatterOm bogen
Inspiration21. august 2021Torben Jensen - lokal forfatterHovedpersonen er en yngre, single, lidt nørdet statsautoriseret revisor med et vist (beskedent) talent for at skrive. Han oplever ved et tilfælde en ulykke, der giver ham inspiration til en novelle, som han får udgivet i en antologi med andre spændingsnoveller. Omstændighederne omkring novellens tilblivelse vækker politiets interesse for sagen og læsernes interesse for historien. Han tror derfor, at talentet rækker videre, men er på nippet til at opgive og opleve en fiasko, da tilfældet kommer ham til hjælp.

Han tager derefter en beslutning, som udspringer af begivenheder i hans barndom på tærsklen til teenager, en beslutning, som forfølger ham og leder ham ind i en række af begivenheder og hændelser, som han ikke kan håndtere og styre. Undervejs følger historien ham i hans tilværelse, job, de erotiske erfaringer, han gør sig, samt de konsekvenser, som begivenhederne får for både ham selv og hans venner, kolleger og kærester.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os