Bogsignering med Morten Pape

Fredag, den 29. oktober 2021 kl. 10.30 – 11.00

Kan være et billede af 1 person og tekst, der siger "MORTEN MORTENPAPE PAPE NY ROMAN FRA I MORTEN RUINER ROMAN POLITIKENS FORLAG PAPE"

Endnu engang får Bogormen Hadsten besøg af en af Danmarks store forfattere!
Jeg er stolt over, at kunne tilbyde jer alle, at kunne komme og møde Morten Pape, som netop nu er aktuel med sin bog, “I ruiner”. Bogen er tredje, og sidste, selvstændige bind i Amager-trilogien, som også består af “Planen” (november ’15) og “Guds bedste børn” (august ’18).
Morten Pape kommer forbi Bogormen Hadsten, fredag, den 29. oktober fra kl. 10.30 – 11.00 og I alle inviteret til at komme og møde ham; en forfatter, som virkelig har noget på sinde og som har haft et helt klart mål med sine bøger”.
Desuden vandt Morten Pape ‘BogForums debutantpris i 2015’ for “Planen”.

Kom med til en fantastisk aften i bogens tegn!

Kan være et billede af tekst, der siger "BogInspirationsAften EXIT MANS IK FEAsORY Tirsdag, den 2. november kl. 18.30 Billetpris: Kr. 50,- •Oplaeg om efterårets og julens boger .Få Idéer og inspiration til julegaver for hele familien •Overraskelser •Goodiebags og konkurrencer .Få 20% rabat i butikken pả din indgangsbillet Bogormen Boger Kontor Gaver Legetoj Foredrag Sondergade 8370 Hadsten Tlf.86982239 KON TUR"

Tirsdag, den 2. november 2021 kl. 18.30 – 21.00 inviteres I til BogInspirationsAften

Her skal I høre om efterårets bognyheder og få gode idéer til julegaverne; hvad enten det er til barn eller voksen – eller til jeres egen ønskeliste.

Jeg har inviteret to virkelig kompetente bogrepræsentanter; Lotte fra Lotte K. (Lotte K. f) og Mai fra Gads Forlag (Gad.dk | Gads Forlag), til at komme og fortælle om, hvad der rører sig på bogmarkedet. Derudover vil aftenen være krydret med overraskelser, goodiebags, konkurrencer og god stemning.

Billetten til dette fantastiske arrangement koster kr. 50,- og så får du 20% rabat på dit køb.

Kom ind i Bogormen Hadsten (Bogormen Hadsten | Facebook) og køb din billet – og køb også lige en billet til din ven, veninde eller nabo.
______________________________________________________________________________________________________________

Kommende signering

Ny lovende ungdomsbogsforfatter til fantasylæsere – og så er han fra Hadsten!

I løbet af efteråret debuterer den lokale Casper L. Richter med sin første ungdomsroman, “Vinterherrens arving”. Og i Bogormen Hadsten elsker vi når der kommer nye, spændende ungdomsbøger. Så selvfølgelig kommer den på hylden i butikken.

Men vi vil naturligvis også give Casper tid, rum og stemme til, at kunne møde jer, læsere, og tage en snak med jer om sin bog og tilblivelsen af denne og I vil kunne får en autograf i jeres eget eksemplar.

Hold øje med hjemmesiden og Facebook for tidspunktet for bogsignering med Casper.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os